Službeno je krenuo Korona kid projekt! O super načinima komunikacije za vrijeme koronavirus epidemije (ali i inače) možete pročitati u članku Lucije Sučić: 7 super načina komunikacije i druženja kad nas (opet) pogodi (samo)izolacija na Brickzine.hr!

Svakakve zanimljive ideje što možete raditi sami kod kuće, na daljinu s prijateljima te kako se nositi s odredbama samoizolacije pratite na Brickzine.hr, ali i na našoj web stranici i web stranici Radija Rože!

Kroz projekt izrađujemo i radio emisije koje možete od 12. lipnja 2020. pronaći na svim navedenim mjestima! Pozorno slušajte jer i vi imate priliku sudjelovati – šalji nam svoje ideje, radove i akcije (fotke, videose ili zvukove sve primamo na koronakid2020@gmail.com)!

Tekst je nastao kao dio projekta Korona Kid u partnerstvu Udruge Ri Rock (Radio Roža), Udruge RUKE (Vijeće mladih Benčić) te Gradske knjižnice Rijeka (izdavač Brickzinea).

Projekt Korona Kid je podržan sa 4 997 € financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.