Datum

07 Mar 2021
Expired!

Vrijeme

10:00 am - 1:00 pm

Cijena

Besplatno

RADIONICA JE POPUNJENA* Urbana ekspedicija I – Street art šetnja

Veljača nam je donijela popuštanje epidemioloških mjera i omogućila nam da napokon krenemo s novim radionicama i temama u 2021. godini. Kako bi naše radionice i druženja u što većoj mjeri zadržale duh VMB-a, a u isto vrijeme bile što manje ograničavajuće, odlučili smo godinu započeti sa serijom urbanih ekspedicija.

Urbane ekspedicije omogućit će djeci i mladima da kroz zajedničko druženje, šetnju i istraživanje otkriju skrivene ili manje poznate dijelove svoga grada. Radionice će se djelomično ili u cijelosti održavati na otvorenom, a fokusirat će se na jedinstvenost urbanog okruženja grad Rijeke. Svaku vikend radionicu, planirat ćemo ekspedicije po različitim djelovima našega grada istražujući zajedno i promatrajući grad iz sasvim novih perspektiva. Naše ekspedicije začinit ćemo kao i uvijek sa zanimljivom gostima, zabavnim igrama i raznim drugim elementima iznenađenja.

Prva u nizu naših urbanih ekspedicija biti će Street art šetnja Sušakom, Ružićevom i Vodovodnom ulicom u društvu muzejske pedagoginje Muzeja moderne i suvremene umjetnosti – Ivanom Lučić.

Street art šetnju započet ćemo okupljanjem u ispred Studia Kamov u Križanićevoj ulici, a kroz trosatno druženje pokušat ćemo obići i saznati više o sve većem broju murala koji su posljednjih godina nastali na ovom djelu grada pretvarajući ga u galeriju na otvorenom.

Street art šetnju ćemo završiti na istoj točki – ispred studia Kamov u 13:00h gdje možete i doći po svoju djecu.

Prijave su otvorene do četvrtka, 4.3. 2021. ili do popunjavanja predviđenog broja mjesta na radionici.

Molimo da polaznici sa sobom imaju bočicu za vodu i marendu te maskice.

Radionica će biti organizirana sukladno preporukama Stožera civilne zaštite. Molimo Vas da u slučaju povišene tjelesne temperature, respiratornih problema ili sumnju na kontakt ili zarazu virusom covid 19 ne dovodite djecu na radionice.

Ivana Lučić

Muzejska pedagoginja

  Prijavi se na VMB lab  DaNe  DaNe

  Molim vas ispunite dodatne podatke u nastavku:


  DaNe
  Pristajem da se moji podaci koriste za obavještavanje i potrebe programa Vijeće mladih Benčić, a sukladno Izjavi o privatnosti.

  X