Uključite se

Klikom na „uključite se“, prepoznali ste našu ideju i cilj. U nastavku odaberite na koji se način želite uključiti u naše aktivnosti ovisno o vašim mogućnostima i interesima.

Djeca i mladi

Želite li se uključiti u jedan od programa Vijeća mladih Benčić namijenih djeci i mladima?

VMB Lab (8 – 14 godina)

Prijavite se na slijedeću radionicu!

Ako želite primati obavijesti o nadolazećim radionicama registrirajte se OVDJE.

VMB Početnica (6 – 7 godina)

Prijavi se na VMB Početnicu


DaNe

Molim vas ispunite dodatne podatke u nastavku:

Nema događaja u najavi!

Suradnici

Suradnje na VMB redovnim programima

Ako kao pojedinac, udruga ili institucija, imate spreman prijedlog suradnje ili se želite pobliže upoznati s nama i našim programom, molimo vas da ispunite obrazac koji se nalazi u nastavku.

Ime i prezime*

Email*

Predmet*

Poruka*


Nema događaja u najavi!

VMB Pop Up

Željeli biste u sklopu svog programa ponuditi aktivnosti za djecu, mlade ili obitelji, a nemate iskustva ili vremena za isto. Nudimo pomoć u organizaciji i kreiranju kulturno- umjetničkih programa i aktivnosti za navedene skupine.

Ime i prezime*

Email*

Predmet*

Poruka*


Volontiranje i praksa

Više je načina na koje se možete uključiti u volonterske aktivnosti Vijeća mladih Benčić, od sudjelovanja u različitim volonterskim akcijama, pojedinim radionicama, do odrađivanja studentske prakse. Načini uključivanja u volonterske aktivnosti najviše ovise o potrebama i mogućnostima projekta i vještinama pojedinca.

Ako su vas zainteresirale neke od naših aktivnosti ili biste se željeli priključiti nekom od postojećih volonterskih programa ili programa studenske prakse, molimo vas da nam ispunite obrazac koji se nalazi u nastavku. Po zaprimanju ispunjenoga obrasca, obavijestit ćemo vas o mogućnostima uključivanja u aktivnosti koje vas posebno zanima.

Uključi se - popuni obrazac!

Ime i prezime*

Email*

Predmet*

Poruka*