Datum

13 Jun 2020
Expired!

Vrijeme

9:00 am - 1:00 pm

Cijena

Besplatno

OTVORENE PRIJAVE//Festivalska smišljaonica 2/2020

Plesni zbirkus nije samo festival, već i niz radionica na kojima zajedno pripremamo festival i učimo o različitim disciplinama iz područja izvedbenih umjetnosti. Suradnju s Udrugom Prostor Plus nastavljamo ovaj puta s radionicom Kako postati klaun/ica?.

Kroz dramske vježbe upoznavanja i zagrijavanja postepeno ćemo se približiti dramskom svijetu klauna. Nastavit ćemo sa grupnim scenskim vježbama i scenskim vježbama u paru kako bismo istražili klauna u nama. Istraživat ćemo vlastiti klaun karakter, njegovo ime i njegove osobine poput kretnji i klaun akcija. A kroz sve to, zabavit ćemo se i nasmijati!

Klaun je akrobat i uvijek “živi na rubu”. On nezgodu uvijek pretvori u zgodu!

Ozbiljna je stvar nekoga nasmijati, zar ne?

Pridružite nam se na još jednoj avanturi!


Radionica se provodi u partnerstvu s Udrugom Prostor Plus u sklopu projekta “Žiroskop – civilno-javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u Rijeci”
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Organizacija aktivnosti je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj komunikacije isključiva je odgovornost Udruge Prostor Plus.

Prijave su otvorene do petka, 12. lipnja 2020. ili do popunjavanja predviđenog broja mjesta na radionici.

Molimo da polaznici sa sobom imaju bočicu za vodu i marendu.

Radionica će biti organizirana sukladno preporukama Stožera nacionalne zaštite. Upute ćete dobiti uoči radionice, po primitku potvrde sudjelovanja.

Prostor Plus

udruga

Udruga Prostor Plus osnovana kako bi se susretali i educirali pojedinke i pojedinci u izvedbenim praksama, suvremenom plesu, fizičkom kazalištu i mimi. Neformalnim programom obrazovanja udruga je oplemenila i kultivirala nepostojanje sustavnog visokog obrazovanja u ovim izričajima u Hrvatskoj.

Nataša Tepša Budija

klaunesa i glumica

Radionicu vodi klaunesa i glumica Nataša Tepša Budija koja će nas kroz svoje dugogodišnje iskustvo klauniranja uvesti u čaroliju klauna. Dugo godina djeluje i radi kao klaunesa Pistacija Točkić Crtić pri udruzi Crveni Nosovi klaunovidoktori.

Prijavi se na VMB labDaNeDaNe

Molim vas ispunite dodatne podatke u nastavku:


DaNe
Pristajem da se moji podaci koriste za obavještavanje i potrebe programa Vijeće mladih Benčić, a sukladno Izjavi o privatnosti.

X