Organizator

Vijeće mladih Benčić
Saznaj više o programu

Lokacija

Studio Kamov
Križanićeva ulica 6A, Rijeka, Croatia

Lokacija 2

Sportska dvorana Kostrena
Žuknica 1b, 51221 Kostrena
Aktivnost

Više informacija

Saznaj više o programu

Vrijeme

Pretežno oblačno
9 °C
Vjetar: 3 KPH
Vlaga: 1 %
Vidljivost: 16 KM

Datum

15 Feb 2020 - 16 Feb 2020

Vrijeme

Drugi dan: 12:00am - 13:30am
9:00 am - 1:00 pm

Cijena

Besplatno

OTVORENE PRIJAVE//Gurati naprijed 2

Naša godišnja tema vodi nas u različite suradnje i na razna mjesta. Ovaj puta ćemo se baviti transparentima!

Nastavljamo sa divnom suradnjom s Košarkaškim klubom osoba s invaliditetom ‘Kostrena’ i umjetnicom Tanjom Blašković.

Prvi dan provesti ćemo u Križanićevoj 6a u izrađivanju transparenata. Da bismo mogli izraditi svoje transparente, prvo ćemo pogledati kakvi sve transparenti postoje i kada se upotrebljavaju. Od prosvjeda do utakmica, od izražavanja mišljenja i slanja poruka do izražavanja podrške – to sve mogu biti transparenti. Mi ćemo pripremiti s Tanjom Blašković transparente za utakmicu KKOI Kostrena.

Drugi dan provesti ćemo na IV. kolu druge hrvatske lige košarke u kolicima prilikom koje je KKOI Kostrena domaćin u Sportrskoj dvorani Kostrena. Tada ćemo transparente upotrijebiti i podržati naše partnere s radionice Gurati naprijed.

Napomena – djecu će trebati dovesti drugi dan u Kostrenu i tamo doći po njih.

Pridružite nam se u još jednoj avanturi!

Prijave su otvorene do četvrtka, 13. siječnja 2020. ili do popunjavanja predviđenog broja mjesta na radionici.

Molimo da polaznici sa sobom imaju bočicu za vodu.

DRUGI DAN RADIONICE - roditelji se mogu slobodno pridružiti i s nama gledati utakmicu. Molim vas samo da nam to napišete u napomenu!

DRUGI DAN RADIONICE - djecu treba dovesti ispred Sportske dvorane Kostrena.

KKOSI Kostrena

Klub

Košarkaški klub osoba s invaliditetom Kostrena ima misiju promicanja blagodati sporta, stavljajući poseban fokus na inkluzivnost osoba s tjelesnim invaliditetom.

Tanja Blašković

umjetnica

Tanja Blašković, magistrica likovne pedagogije, svestrana umjetnica, ilustratorica i dizajnerica, jedna od urednica fanzina Superkul i prvog muzejskog fanzina Beni. Sudjelovala je u nekoliko skupnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu,a u zadnjih je nekoliko godina bila dio nekoliko projekata od kojih valja izdvojiti uređenje pješačke staze na Risnjaku, oslikavanje klupica na riječkom kampusu te oslikavanje kružne ulice u Rijeci. Njezin umjetnički rad specifičan je po korištenju plastičnih vrećica kao materijala kojim "slika", a isti materijal primjenjuje u svom brandu Imagine Plastic pretvarajući ga u modne dodatke. Osim toga vodi i organizira razne radionice za djecu i odrasle te stoji iza branda Cutie pie u kojem tradicionalne tehnike poput tapiserije i veza koristi u stvaranju suvremenih umjetničkih djela.

Prijavi se na VMB labDaNeDaNe

Molim vas ispunite dodatne podatke u nastavku:


DaNe
Pristajem da se moji podaci koriste za obavještavanje i potrebe programa Vijeće mladih Benčić, a sukladno Izjavi o privatnosti.

X