Datum

06 Jun 2020 - 07 Jun 2020
Expired!

Vrijeme

Drugi dan: 9.00 - 14.00
9:00 am - 1:00 pm

Cijena

Besplatno

ZATVORENE PRIJAVE//Festivalska smišljaonica 1/2020

unatoč nepredvidivim okolnostima i odgodama Plesni zbirkus službeno ipak ide u svoje drugo izdanje! Predstave suvremenog plesa, cirkusa i kazališta gledati ćemo od na jesen, a do tada moramo sve pripremiti. Suradnju s Udrugom Prostor Plus nastavljamo i odmah uranjamo u ocjenjivanje predstava.

Prvo izdanje Festivala Plesni zbirkus ostvarilo je odličan uspjeh – predstave su bile uspješne, publike je bilo puno i radionice su bile popunjene. Objavljen je i novi poziv za umjetnike te je stiglo puno prijava koje sada treba pogledati, ocijeniti i izabrati one koje želimo na 2. Plesnom zbirkusu.

Pridružite nam se na još jednoj avanturi!


Radionica se provodi u partnerstvu s Udrugom Prostor Plus u sklopu projekta “Žiroskop – civilno-javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u Rijeci”
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Organizacija aktivnosti je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj komunikacije isključiva je odgovornost Udruge Prostor Plus.

Prijave su otvorene do petka, 4. lipnja 2020. ili do popunjavanja predviđenog broja mjesta na radionici.

Molimo da polaznici sa sobom imaju bočicu za vodu i marendu.

Radionica će biti organizirana sukladno preporukama Stožera nacionalne zaštite. Upute ćete dobiti uoči radionice, po primitku potvrde sudjelovanja.

Prostor Plus

udruga

Udruga Prostor Plus osnovana kako bi se susretali i educirali pojedinke i pojedinci u izvedbenim praksama, suvremenom plesu, fizičkom kazalištu i mimi. Neformalnim programom obrazovanja udruga je oplemenila i kultivirala nepostojanje sustavnog visokog obrazovanja u ovim izričajima u Hrvatskoj.

Prijavi se na VMB labDaNeDaNe

Molim vas ispunite dodatne podatke u nastavku:


DaNe
Pristajem da se moji podaci koriste za obavještavanje i potrebe programa Vijeće mladih Benčić, a sukladno Izjavi o privatnosti.